fredag den 26. oktober 2012

Skattekister leveret af posten

Ahh... elsker bare at få nye leverancer af perle materialer :-)

I denne uge har jeg været heldig og modtaget hele 2:

Først fra TamaraScottDesigns:
 • Nye perlemåtter, 
 • Masser af ny tråd (Fireline, K.O. i 3 farver, og C-lon som jeg ikke har prøvet før, i det der hedder str D, hvilket er tykkere end hvad jeg normalt bruger (str B), da jeg har fundet nogle opskrifter, hvor en tykkere tråd ville være godt. Glæder mig til at afprøve den!
 • Og sidst men ikke mindst perler i 5 flotte farver! 3 forskellige størrelser (11/0, 8/0 og 6/0). Alle af mærket Toho :-)

Dernæst en leverance af perler + nogle bidsellåse (til bl.a. armbånd) fra LaserBeads. Denne butik ligger i Letland, hvilket har den fordel at sagerne når hurtigere frem, end dem jeg bestiller fra USA. :-)

Denne leverance indeholder både suppleringer af farver jeg allerede har og var ved at løbe tør for, farver jeg har, men skulle bruge nye størrelser af, og nogle lækre nye farver, som jeg glæder mig rigtigt meget til at lave nye fine ting af!  Bidsellåsene skulle jeg bruge i en bestemt farvenuance for at passe til et armbånd jeg har lavet. Det kan være svært at se de nøjagtige farvenuancer på computeren, så jeg var spændt på at se om de passede i farven. Det gør de! FEDT!
Perlerne er dels Tohos dels Preciosas.

Alt i alt en god "høst" :-)

Jeg bliver så glad af at se på alle de farver! Har I det også sådan?

2 kommentarer:

 1. Når du bestiller i Letland får du så noget ekstra regning ?? for moms og told - er der et max beløb ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har indtil nu kun oplevet at der har været told på pakker fra USA. Og ja, der er noget med beløbs grænser i forhold til om der kommer told på eller ej, men jeg kan ikke huske dem lige nu. Jeg tror man kan ringe til told og få dem til at forklare det. :-)

   Men hvis du søger Toho perler eller firepolished facetterede perler, så tjek lige www.facebook.com/perleportalen som er en dansk perlebutik. Hun er også på Etsy, hvor hun hedder www.etsy.com/shop/Gatewaytobeads :-)

   Jeg ved også at www.perlenettet.dk har udvidet sit sortiment siden jeg sidst skrev om hende :-)

   Hilsen Anne.

   Slet