torsdag den 13. september 2012

Om at gå i stå, og komme i gang igen :-)

Der har været stille lidt, her på min blog.
Jeg har følt mig fastlåst og mål-løs... Ikke at jeg ikke udemærket godt ved, hvor jeg vil hen: Nemlig til at være ejer af en lille perle-shop. Sælge smykker og måske også perler og andre smykke-dele, lave tutorials på dansk etc.

Men på grund af min situation som langtidssyg på kontanthjælp, hvor jeg er underlagt nogle ret stramme (og indimellem skøre) regler, er det ikke muligt for mig at GØRE ret meget lige nu.

Jeg laver stadig smykker og bliver langsomt dygtigere, men med meget begrænsede midler til at købe nye materialer, har det også for en tid føltes svært, og jeg røg ind i en følelse af "hvad nytter det også det hele?".

Men så alligevel sker der jo smukke ting og små og store mirakler:

Aleshia Beadifulnights (som hun kalder sig), en pige som har lavet en stribe fine perle-designs og tutorials på YouTube (hendes YouTube-kanal hedder "Beadifulnights" og jeg har også linket til den i link-listen ude til venstre), har givet mig lov til at sælge de ting jeg laver efter hendes designs, hvis bare jeg henviser til hendes tutorials, så andre kan lave smykkerne selv, hvis de skulle have lyst. Og det gør jeg selvfølgelig gerne!

Hendes designs er fede at lave, også fordi mange af dem er meget nemme at lave til "sit eget" ved at bruge lidt andre perler. jeg har f.eks. lige lavet en helt stak ringe efter hendes "hugs and kisses ring" mønster: Hugs and kisses ring tutorial v. Aleshia Beadifulnights
De mange måder at variere hendes mønster på, kommer der mere om i en andet indlæg :-)

Men det største og mest fantastiske skulderklap, som omgående drev mig til tasterne, var denne mail jeg modtog her til formiddag:

"Dear Anne Hummel

Congratulations!

You have been chosen as one of this month’s four lucky participants from among all those who joined our world-wide Beads for Blog Post campaign.

A package with 1000 grams of beads and seed beads is being prepared and will be sent to you within the next several days.

We hope our fine Preciosa® Traditional Czech Beads provide you with many happy hours of creative beading! 

Yours,
PRECIOSA ORNELA"

Hvis i har læst tidligere indlæg, så ved i, at jeg besluttede mig for at deltage i Preciosa Ornelas Perle "give-away" (altså en konkurrence hvor de forærer perler væk til vinderne) "Beads-for-blogpost".
Denne give-away er på intet mindre end et helt KILO perler. 1000 gram høj kvalitet perler!

Og helt fantastisk lader det til at jeg er en af de heldige vindere i denne måned!

Væk med tanker om fattigdom og at intet lykkes. Væk med mismod og fastlåsthed!
I gang med glædesdans rundt på gulvet, jubel og blogskrivning ;-)

...Og mon ikke jeg lige kan nå at lave lidt flere smykker inden min søn skal hentes fra børnehave?

Ha en helt fantastisk dag, allesammen! <3

2 kommentarer:

 1. Hej Anne
  Fine ting du laver... jeg arbejder selv en del med perler og ville høre dig til om du vil fortælle hvor du køber inderringen til dine øreringe?
  mvh eva

  SvarSlet
 2. Hej Eva,
  Dejligt at høre fra en anden perle-entusiast! :-)
  Jeg har købt dem via www.etsy.com og har prøvet lidt forskellige steder. Sidst købte jeg fra den butik som hedder Beadersland. :-)

  Har du billeder af hvad du laver? Jeg er nysgerrig, og der findes ikke så mange der syr smykker af perler i Danmark endnu, lader det til :-)

  Ha en dejlig dag.

  ~Anne.

  SvarSlet