lørdag den 26. januar 2013

Forandringer

Der er mange ting der pludseligt har ændret sig i min arbejdsrytme herhjemme.

Selvom jeg i lang tid har syet med perler stort set hver dag, og også har været omhyggelig med produkterne, så er der nu noget helt andet over at sidde og lave et produkt, som man rent faktisk har mulighed for at sælge.
Det nye "vifte" ørerings design er ret populært,
og jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige
versioner

De smykker jeg har haft liggende til evt at give som gaver bliver lige fundet frem og set efter. Nogle har fået skiftet ørekroge, da jeg har anskaffet mig bedre kvalitet ørekroge siden jeg lavede disse smykker.
Andre trænger bare til nye og bedre fotos før de kan lægges op på en internetside og være til salg...

Og så er jeg smækfyldt med inspiration og har lige fået nye farver perler hjem, så der bliver også produceret en del. - Igen er der en større frihed, når jeg ved at de kan blive sat til salg.

Materiale-pengene kan med tiden dækkes ind, og jeg kan eksperimentere meget friere med farver, når jeg ikke nødvendigvis selv skal gå med dem, og de ikke nødvendigvis skal passe til noget af det tøj jeg har i mine skabe.


Siden jeg lavede min Facebookside Annes Krummelurer, d. 7. januar, har jeg solgt 3 sæt øreringe, og der er flere handler i farvandet. Jeg er ret stolt over det, og meget glad og taknemmelig.
Det giver håb for fremtiden :-)

Jeg har også lagt nogle smykker ind i min Amio-butik, men må tilstå at jeg synes det tager lidt lang tid, så har ikke helt fået investeret tid nok i projektet endnu. Det skal nok komme. Stille og roligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar